YURTDIŞI EĞİTİM OLANAKLARI İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALAR

20.10.2023 132

Okulumuz, sadece yurt içindeki üniversiteleri hedefleyen öğrenciler için değil aynı zamanda yurt dışı üniversitelerini hedefleyen öğrenciler için de çalışmalar yapmaktadır. Yabancı dil öğretmenlerimiz Handan ES ve Ebru ÜRÜN KAYA bu çalışmalar kapsamında  öğrencilerimizi CAMBRIDGE SINAVLARI'na hazırlamakta ve bu sınavların düzenli olarak okulumuz bünyesinde yapılmasını sağlamaktadır. Bunun yanı sıra öğretmenlerimiz, öğrencilerin portfolyolarına katkı sağlayabilecek çeşitli çalışmalara yönlendirme sağlamaktadır. Okulumu bünyesinde öğrencilerimize MUN konferansları, gençlik çalıştayları, forumlar, gönüllülük çalışmaları, yurtdışı projeleri ve yurt dışı programları (YES) kapsamında rehberlik yapılmakta, bu programlara öğrenci katılımları sağlanmaktadır. Yine aynı çalışmalar kapsamında, öğrencilerimizin yurt dışı eğitim olanakları hakkında daha iyi bilgi alabilmesi ve AP derslerinin bu süreçteki önemine değinmesi için 3 Ekim 2023 tarihinde okulumuz, Yurt Dışı Danışmanı sayın Özge ÖZTÜRK'ü okulumuza davet etmiştir. Özge Öztürk'ün sunumu sonrası öğrencilerimiz Yurt Dışı Eğitim Olanakları hakkında aklına takılan soruları sormuş ve gelecek planları konusunda daha net bir bilgiye ulaşmışlardır. Çalışmalar kapsamında emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür eder, çalışmaların başarıyla devam etmesini dileriz.

20-10-202320-10-202320-10-2023