İZMİR / URLA - İzmir Cengiz Aytmatov Sosyal Bilimler Lisesi

Ock

Öğretmenlerimiz yemekhanede yemeklerimizi hazırladılar. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Ara

Okulumuz Psikoloji Kulübü öğrencileri danışman öğretmenleri Songül S. KARAKUŞ eşliğinde İzmir Ekonomi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü´nü ziyaret ettiler.Etkinliklerin sonunda sertifikalarını aldılar.

Ara

Etik ve Değerler Kulübü, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla okulumuzda Peygamberimizin Hadislerini ve Ayetleri öğrencilerle paylaştı  ve lokum dağıtımı yaptı.

Ara

Etik ve Değerler Kulübümüz,İlçemizde Yılay Hakan Çeken Kız Mes. Tek.And. Lis. Kreş´inde Türk Masalları etkinliği düzenlemiştir.

Ara

İlçemizde 10 Kasım Atatürk´ü Anma etkinlikleri kapsamında yapılan kompozisyon,şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren Ayşegül Güneş,Betül İremnur Dökme ve Doğa Koparal öğrencilerimizi kutluyoruz.

Kas

Okulumuz Atatürkçü Gençlik Kulübü´nün hazırlamış olduğu 10 Kasım Atatürk´ü Anma programı okulumuzda gerçekleştirildi. Törenimiz sonrası 9 Eylül Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü Öğretim Görevlisi Hakan Erterzi,öğrencilerimize "Kurtuluş Savaşı ve Atatürk İlkeleri" konulu konferans verdi.

Kas

Okulumuz Gezi ve Doğa Kulübü Eskişehir´e gezi düzenlemiştir.Gezide emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Urla İlçe Öğrenci Temsilcisi Seçimi´ni okulumuzu temsil eden Mehmet Ali Kayası kazanmıştır.Öğrencimizi kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´mızı okulumuzda ve ilçemizde etkinliklerle coşkuyla  kutladık.