Wandernde Schmetterlinge eTwinnig Projesi

19.01.2021 557

Wandernde Schmetterlinge

Tüm dünyayı kapsayan bu salgın (Covid 19) sürecinde okul faaliyetlerimiz kısıtlanmakta ve yüz yüze eğitime ara verilmektedir. Bu süreçte Almanca dersimizi daha etkin ve verimli kılmak için e-Twinning kapsamında "Wandernde Schmetterlinge"  adlı projemizi oluşturduk.

Bu proje Almanca dersini eğlenceli hale getirmeyi, öğrendiğimizi pekiştirmeyi, yeni arkadaşlar edinmeyi ve Web 2 araçlarıyla yaratıcılığımızı geliştirmeyi hedeflediğimiz, planlı, işbirlikçi ve uygulamalı etkinlikler oluşturacağımız bir e-kitapçıktır.

Farklı ülke ve kültürleri keşfetmek, bunları diğer öğrencilerle paylaşmak, Almanca kelime dağarcığını geliştirecek bir e- kitap oluşturmak ortak amacımızdır. Siz de bizimle birlikte farklı kültürleri bir kelebeğin gözünden görmeye hazır mısınız?

E-Twinning projemiz olan

Wandernde Schmetterlinge

Gezginci kelebeğimizin  logo ve afiş yarışmasına katılmanızı rica ediyoruz. Katılım İçin Tıklayınız >>>>>>> https://forms.gle/wYbxSZ7DoBYSEPB88

Wandernde Schmetterlinge ekibi