DÜNYA ANNELERİNİN ORTAK NİNNİLERİ

06.05.2022 393

06-05-202206-05-2022

DÜNYA ANNELERİNİN ORTAK  NİNNİLERİ isimli projemiz 3 ortağımız ile beraber yürütülmektedir. Projemiz dünyanın neresinde olursak olalım ninnilerde ki ortak duyguların değişmediğini göstermektedir. Her çocuğun masum doğduğunu öne sürecek çalışmalarımız ve ninni derlemelerimiz ile projemiz bir uluslararası kültür projesidir. Projemiz okulumuz müzik öğretmeni Dilek AYDIN danışmanlığında yürütülmektedir.

Projemizin amacı:

"Dünyada hiçbir anne yoktur ki bebeğini ninnilerle büyütmemiş olsun. Dünyanın neresinde olursa olsun bütün anneler bebeklerini kendilerine has ninnilerle büyütmüştür. Bütün bebekler dünyaya masum ve tertemiz duygularla gözlerini açmışlardır. Bu proje aracılığıyla insan ayrımcılığına dur demek amacıyla ninnilerdeki "her insan masum doğar" mesajını yaymak amaçlanmıştır. "

Projemiz okulumuzdan 4 öğrenci ile beraber yürütülmektedir:

İrem Fidanboy (10-B)

Sema Rumeysa Dinç (10-B)